A felpörgő motorod hangja, az elégett benzin illata, az alattad futó út, ahogy gép és ember eggyé forr össze. Majd lelassítasz, leülsz egy kávéházi teraszra és érzed ahogy a könnyed boldogság szétárad a testedben. Megérkeztél. Bárhol is vagy. Semmihez nem fogható érzés.

Életstílus.

Gas and Café – Ride with Style!

Bálint

6 éves voltam amikor az unokatestvérem a szomszédtól kapott egy kismotort. Megéreztem a kétütemű olaj szagát és álmok jelentek meg előttem. A végtelen utazásé, a szabadságé, a felfedezésé. Ekkor kezdődött a jegyességem a motorokkal. Később, amikor a régi családi iratok között megtaláltam Nagyapám motorversenyzői licenszét, megértettem, hogy mindez a génjeimben van. Az elmúlt 30 évben sokféle motorom volt. Egyszer azonban megváltozott valami. Már nem csak használni akartam a motorokat, hanem valamit létrehozni, alkotni. Motort, ruházatot, közösséget – egy világot, amiben a múlt értékei az alkotás szabadsága által válnak aktuálissá Egy életstílust amely az álmaim legjavát tartalmazza. Nekem ez a Gas and Cafe.

Joci

Motorozás és divat. Két fontos dolog az életemben. Miközben a versenypályák aszfaltjait koptattam azon gondolkodtam hogyan lehetne összekötni ezeket? Aztán összeállt a kép: Stílusos ruházat motorosoknak. Minden napra és alkalomhoz. Akár motorozol éppen, akár nem, az életérzés a Tiéd!